suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Kräftskiva

Publicerad 2015-09-08 19:06:39 i Allmänt,

Blev bjudna på kräftskiva hos grannen. Ska man vara noga och riktigt så bjöd vi in oss själva, eller vi och vi, min sambo bjöd in oss helt ogenerat och iskallt för att hon är besatt av kräftor.

På riktigt. 


Alla som har försökt äta kräftor med ett litet barn vet att det är i princip omöjligt. Deras brist på tänder och mjuka tandkött kan liksom inte knäcka dessa röda sjöhärligheter utan det slutar i gråt och förtvivlan. 

Man får helt enkelt ta till drastiska metoder och gå för en knockout direkt! Sambo matade London och jag tog över med foten för en kvick vaggning och vips, så var han utslagen och delikatess efter delikatess kunde tryckas in i munnen. 

Sugljud fyllde lokalen och efter två sorters paj och ostkaka var vi alla mätta och belåtna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela