suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Vila hemma

Publicerad 2015-06-26 00:58:13 i Allmänt,

Efter ytterligare en dag på sjukhuset med antibiotika och diverse härliga piller så fick sambon och grabben komma hem över natten. Tillbaka kl. 07.30 för provtagning av gulsoten. Sambons eventuella livmodersinflamation ställer till det lite och resulterar i medicin och dåligt mående. Jobbigt att samtidigt behöva ta hand om en liten hjälplös individ. 

Människans avkomma är förövrigt det enda barn som behöver hjälp av mamma för att överleva, alla andra individer klarar sig oftast efter ett par timmar.



Dagarna blir bra långsamma av att ligga i ett rum med vita väggar lika ombonat som en livsmedelsindustri. Så idag var farsan inne och hämtade sina finaste!

Fick besök av sambons föräldrar och lillebror när vi kommit hem. Presenter från den avklarade USAresan delades ut till höger och vänster, och vi kan inte nog poängtera hur lyckliga och tacksamma vi är!


Fräcka hajskor till grabben och en ny tuff keps till pappa! Förutom detta så fick man converse, jeans och massa roliga barnsaker.


Sambon var rätt tagen av mediciner och trött som tusan när besöket åkt hem, hon klubbade igenom kl 20.30 och missade grannen som kom in med ett fång rosor och presenter till lillen. 

Grabben och jag tog sen lite kvalitets tid medan mamma sov vidare.....nu kl 01, dags för lite ammande och för mig att knyta sig.....efter ett blöjbyte!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela