suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Solsemester

Publicerad 2015-06-23 17:21:16 i Allmänt,

Ja nu har vi ju alla en alldeles egen definition av vad semester är. Sverige bjuder ju inte direkt på några värmeböljor för tillfället och svärmor, svärfar och sambons lillasyster kom precis hem ifrån två veckor i Florida. 

Orättvist? Nej. 

Avundsjuk? Absolut.


Som ett resultat av för högt värde när det kom till gulsoten så fick sambon och lillgrabben stanna över natt på sjukan. Kanske inte solsemester men effekten är vassare än två veckor i Miami och vi hoppas att värdena ska ha gått ner till normala imorgon. 

Jag själv....jag tog hundarna och åkte hem. Lite tom och lite ensam. Tycker samtidigt synd om sambon som måste vara ensam på sjukhuset, vet hur långsamt hon tycker det blir! Får muntra upp henne imorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela