suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

En familjevecka

Publicerad 2015-07-20 20:49:27 i Allmänt,

Allt tog sin början i måndags eftermiddag. Framåt 18 hugget ramlade mor och syster in för en gemensam semestervecka med avkoppling på schemat. Farmor och faster som dom själva nu kallar sig, har lite svårt att slita sig från London, även om dom rakt ut inte erkänner det.


Det enda riktiga göromålet vi hade på agendan var att hämta hundmat i Norge. Vi köper vårt färskfoder där för att det är så sjukt mycket billigare än i Sverige och endast det bästa är gott nog åt våra håriga söner. Så en dagstur på 100 mil till Norge blev tisdagens syssla. Vi drog vid 02.15 på tisdagmorgonen och var klara hemma vid 18 hugget. 


Norge erbjuder oss inte bara billigt hundfoder utan dom subventionerar även blöjor. Så för er som inte visste det så är det något att köpa om man ändå är där! För i princip samma peng som ett paket kostar e Sverige, lyckades vi under en kampanj köpa fyra för. Rätt bra när man ändå är där. Lär bli mer blöjor i framtiden från vårt "billiga" grannland.


Annars har det mest varit god mat och dryck den gångna veckan. Sällskapsspel och att umgås har resulterat i många skratt och tokigheter. En vecka som gått alldeles för fort. Ser fram emot nästa gång vi alla träffas igen. 


Förutom familjen så har en av mina bästa vänner med dam varit förbi på ett pit stopp. Mellanlandade här på resan hem till "Stockholm". Även en kompis till syrran kom förbi och bjöd på roligheter och sig själv som en fantastisk person. 


Idag har vi gjort en dagsutflykt till Ulricehamn för att hälsa på och visa upp London för min sambos mormor. Mer om det imorgon.

Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela