suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Det finns semester....och så finns det semester

Publicerad 2015-07-22 16:13:42 i Allmänt,

Jag hade varit ledig knappa en vecka in på min semester när chefen hör av sig och undrar om jag kan hoppa in lite extra. Det hade kört ihop sig och det var dåligt med folk. Snäll som man är, eller dum i andras ögon, så ställde jag upp. 

Gårdagen byttes från ledig slappardag till jobbdag och semestern sköts upp ett dygn. 

Idag blev det dock semester på riktigt. Först en promenad i skogen vilket gjorde att vi fick med oss kantareller hem och sen en utflykt med våfflor till fikat! 


Efter denna lilla utflykt ordnade vi med papper till Skatteverket där vi nu äntligen på print sagt att vår son ska heta London. Ligger bra i munnen nu efter 5 veckor, och känns som det enda rätta. Trots det är vi överens om att vi gjorde rätt i att avvakta ett tag med att fylla i dokumenten för att på så sätt känna på namnet. 


Bolånet har lagts om och även dessa papper har fyllts i. Omvärdering av huset gjorde att vi fördelaktigt kunde strukturera om i nuvarande kredit på huset. Vi kan lätt konstatera att idag är en bra dag, en riktig semesterdag!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela