suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Bjudna på byfest

Publicerad 2015-07-26 12:29:44 i Allmänt,

Igår var dagen byfesten skulle gå av stapeln. Riktigt höstväder gjorde att en sommartillställning med tillhörande grillning inte kändes alltför lockande. 


Något som det svenska sommarvädret dock för med sig av godo är svamp, i mängder! Förra året fanns det gott om svamp trots hög värme men i år sägs det slå någon form av rekord. Nyttigt med skogspromenader och samtidigt oslagbart gott med smörstekta kantareller till smörgåsen. 


Man ska väl kunna gå i shorts och flip-flops till grannen och grilla under sommarmånaderna? Igår blev det långbyxor, skinnjacka och kängor. Trots bristen på värme är det fantastiskt vackert. 


London var glad för byfesten trots dåligt väder. Både jag och sambon blev glatt överraskade över engagemanget och välkomnandet. Roligt att träffa sommargästerna och se hur de andra har det i byn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela