suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Tankar om sommar och sol

Publicerad 2015-08-26 17:36:53 i Allmänt,

Länge länge hölls tankar och förväntningar uppe och vid liv tack vare förra sommarens fantastiska utbud av sol och värme. Kroppen håller liksom fast vid vad den gillar, en mjuk varm bris mot bröstet eller ljummet vatten mot pungen. 

Det är ju oftast där det tar stopp för många män. Vid pungen. Kallt vatten i kombination med utanpåliggande känsliga kroppsdelar resulterar i ihopskrumpen påse och ett huttrande innan man går hem. 

Ungefär som när man letar ekologiska och svensk/närproducerade varor i butiken. Det blir ofta ett antiklimaxtillstånd och många väljer irländsk grisröv istället för väl omhändertaget svin från grannbyn. 

Man får ta vara på det som är kvar. Av värmen alltså. Som en extra käftsmäll dök ju värmen upp när alla var tillbaka från semestern. De enda som har någon behållning av värmen just nu är små bäbisar som är hemma med något av sina föräldrar. Inte ens en trött småbarnsförälder har någon behållning av strimmande sol och klarblå himmel nu. Efter dagar och nätter av amning eller barnaskrik vore det inte så dumt med lite regn kanske, så man kunde ligga inne i soffan. Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela