suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Blanda och ge

Publicerad 2015-08-08 14:50:37 i Allmänt,

Semestern är slut och framför allt min vardag går åt det normala hållet. Lite halvt iaf. Jag jobbar precis som innan jag blev pappa för att komma hem till något fantastiskt och härligt. En större familj, lite mer nedbajsad och lite mer högljudd. Annars har de sista dagarna på semestern gått i uteaktiviteters fotspår. Det har varit allt från marknader och skogspromenader till restaurangbesök på uteserveringar och trädgårdsfix.


Det finns gott om skogens guld i år, precis som förra året och det är få saker som slår en kantarellmacka med ingredienser plockade strax utanför husknuten. 


Den svenska sommaren bjuder tyvärr inte på några skyhöga temperaturer så när man väl kommer till en uteservering så går det tyvärr åt att vara väl påklädd för att stå ut. Men att avnjuta en middag ute med familjen är lite vardagslyx, värt det trots kalla vindar.


London blev 7 veckor i torsdags och en del av hans kläder är redan för små. Tiden springer iväg och man har lite svårt att greppa hans tillväxt. Allt som oftast är det en glad skit vi har att göra med även om vaccinet han fick senast hos BVC har gjort att han fått lite ont i magen. 


Till sist. Tillbaka på jobbet som sagt. Med allt vad det innebär. Håller humöret uppe med att ta hojen dit varje dag. Ett bra sätt att se fram emot en arbetsdag samtidigt som det rensar skallen påvägen hem....och gör en lite blöt då och då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela