suitandtiedad.blogg.se

Reflektioner i vardagen av en blivande pappa med synpunkter på allt och inget. De flesta pappabloggar drivs i helylle-anda där allt är "glass och ballong". Vem tar upp hur det är att brottas med försäkringskassan, hur det är att välja vagn som man eller hur fan man tacklar modern till sitt blivande barn när hon käkar jord ur rabatten i bara morgontofflorna? Ingen. Definitivt inte i kostym!

Diskriminerad

Publicerad 2015-04-30 11:49:48 i Allmänt,

Jag skulle vilja påstå att det förs en diskriminering av manliga bloggar rent generellt. När man uppdaterar sin bloggfeed, vart man nu än må göra det, så ser du aldrig en manlig bloggare som hamnar i rampljuset. Kvinnliga, titt som tätt! 

Vad beror det på? Vill inte de företag, organisationer eller de som tillhandahåller plattformar for bloggande att män ska ta sig in på denna mark också? Är dom så rädda för konkurrens av de motsatta könet så kvinnorna motar bort de få manliga bloggare som finns? Har kvinnor blivit diskriminerade så länge så att dom ser en chans att ge igen? 


Män har haft, har och kommer fortsätta ha en stark ställning inom i princip alla områden som finns. För att vi existerar. Häxjakten på män borde tonas ner och ansträngningar för att promota kvinnor borde ökas. Det borde inte vara så att kvinnor försvarar "sina" domäner medan det inte borde vara så att män ska roffa åt sig allt. 

Släpp in mer män i graviditeten och i bloggandet och visa föredöme framför upprepande av mäns tidigare misstag!



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela